Re: Vychytávky na zdobení cukroví
No, mám to podobně, jsem zvědavá, co se dozvím, ale jednu vychytávku mám. Když cukroví namáčím do čokoládové polevy, nekdy je takové uplatlané (třeba vršky košíčků ...), když je mám hotové, fouknu na ně fénem, horní vrstva čokolády se roztaví a krásně zestejní. Třeba se dozvím trik, jak to udělat krásné i bez fénu, zatím nevím, experimentuju s hustotou čokolády i teplotou a vždycky to fén jistí. Jo a cukroví, které je potřeba horké obalovat v cukru, tak obaluju na cedníku, zlehoučka cukroví do cedníku, posypu lžící cukru, proseju skrz cukroví a tak pořád dokola ... ;-). Ale to určitě dělá každý. Já si tedy připouštím, že (právě) proto, že jinak jsem zdatná kuchařka a pekařka, moje nedokonalé vánoční cukroví mě deptá (no, prostě bych si to představovala lépe vypadající vzhledem k času, který tomu věnuju).
Odpovědět