| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kýla – tříselná, pupeční, brániční

7.12.2019 0:40:33 Lefff

Re: Tříselná kýla u dítěte

~;((~;((~;((Zkušenost mám vlastní z dětství. Prostě se to stává. Vrozená pupeční kýla a v necelých 7 letech zazlobilo i pravé tříslo. Dělali to najednou. Nejhorší bylo být týden v nemocnici bez rodičů a bez návštěv, zato se zlou zdravotní sestrou, která mi vyhrožovala, že jestli budu brečet, budu mít teplotu a rodiče neuvidím o to déle.
Po třetím porodu se mi udělala na druhém třísle a to už dělali jen laparoskopicky (žasnu, jak můžou lékaři vůbec tu síťku někam tímto způsobem všít). Ráno nástup, dopo operace, vyspat se a zase domů. Tentokrát bych bývala týdenní dovolenou od rodiny uvítala, zvlášť když ve Vysočanech byli všichni tak milí a vtipní, ale vykopli mě z nemocnice dřív, než jsem si stihla užít chvilku klidu :))
Zatímco v 80.letech se fakt řezalo a rozchodit se po operaci bolelo (stehy táhly), teď nebolelo nic, ty pidijizvičky nejsou patrné a rekonvalescence je daleko rychlejší. A u dětí s jejich neskutečnou regenerační schopností to bude ještě lepší. ~;((Bude to znít divně, ale radši bych, kdyby moje nejmladší měla teď podstoupit operací kýly místo protivných neštovic, které právě prodělává.

Odpovědět

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky