Přemýšlela jsem o tom. Kdyby byla o pár let mladší, možná bych tomu i mohla věřit. Jenže ona kolem roku 68 nebyla malé dítě a o 50. letech se tehdy mluvilo hodně.
Jinak ono se v době normalizace o procesech moc nemluvilo, a pokud ano tak lži. Takže pokud člověk neměl informace z rodiny, opravdu toho moc vědět nemusel. Ale Válková mohla a měla vědět pravdu z doby uvolnění kolem roku 68
Za sebe jsem mladší než Válková a jméno Urválek jsem za minulého režimu neznala, poku si to pamatuju dobře. Jenže já jsem v šedesátých letech byla malé dítě. A nestudovala jsem práva.
Shrnuji: Když právník jejího věku tvrdí, že neví, kdo byl Urválek, je buď hloupý nebo lže. Případně obojí. Zvlášť když s Urválkem spolupracoval na odborných článcích. .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.