V práci pro mě nemají vhodnou práci, dali mě teda na tu nejlehčí práci,kterou tam údajně mají,ale stejně je práce náročnější se dřevem, nelibí se mi prach z tvrdých dřev ,tak chci neschopenku
o 100""% se nebudu ani pokoušet,protože to prý by mě nedali...a prej ostatní vždycky jdou rovnou na neschopnost...
jenže musela sem akceptovat nabídku...musím strávit dvě noci v nemocnici-gynekologie,abych dostala neschopenku, to je nějaký nový zákon? doktor si vymyslel "diagnozu" a poté dostanu neschopenku moc se mi to nelíbí takovej systém,ale co nadělám jinak sem zdravé a vše v pořádku je to jen NA OKO
neznám žádnou ženu,která by se s tím v těhotenství setkala to že mám náročnou práci a nevhodnou to tak jednoduše nešlo,přitom vím z okolí že to píšou nekteří ty neschopnosti bez nějakých problemů
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.