13.2.2020 12:39:41 Monty
Re: Další aerolinky zpoplatňují kabinová zavazadla
Eudo,
ano, jedna věc. To je v pořádku. Kabelku nenosím, mám jedno kabinové zavazadlo o rozměrech kabinového zavazadla. A když hledám letenku, tak chci znát cenu letenky s jedním kabinovým zavazadlem, nechci u každého dopravce dohledávat nebo řešit v průběhu objednávky, co je a co není kabinové zavazadlo a kolik mě co bude stát navíc.
Před pár dny mi zrovna říkal známý, co lítá často s Ryanairem, že Ryanair vždy rozhází místa pro skupiny u těch, co si nepřiplatí za výběr sedadla, takže po nástupu do letadla vždy probíhají "škatulata hejbejte se", aby lidem "osladil" to, že si nepřiplatili.
Některé společnosti dokonce ani neumožní výběr sedadla NEZADAT, a ta cena za výběr sedadla je od tří stovek do litru, to samé s pojištěním, prostě nevím konečnou cenu za letenku předem a z inzerovaných dvou tisíc je ve finále tři a půl. O tu částku nejde, jde o ten přístup. Inzerují něco, co neodpovídá skutečnosti, protože za dva litry ta letenka vůbec koupit nejde. A to mi fakt dost vadí. Připomíná mi to ceny v amerických obchodech, kde je na visačce cena bez daně, který se připočítá až na kase a kdo není místní, vůbec to nemusí vědět a je pak při placení dost překvapený.
Odpovědět