30.3.2020 17:44:36 Koníček mořský
Re: Hamáček šéfem krizového štábu
Já jsem si o víkendu - bylo hezky, udělala takový nechtěný průzkum, uliční výbor trochu. Bydlím na okraji města, taková už skoro "vesnice", kde je hodně chalup, u silnice do chatové oblasti. A nestačila jsem se divit, jak lidi "dodržují" opatření. Lufťáci navštěvují místní u nich doma, promenádí se s nimi v přírodě, dorazili na ty chaty a chalupy, ač je vláda prosí a žádá, aby tak nečinili, samozřejmě vše bez roušek. Ukrajinci z nedaleké stavby korzují ulicí bez roušek a ještě si bezostyšně odchrchaljí a odflusnou. Kámošky venčí společně psy - bez roušek, v těsné blízkosti. Další kámošky venčí psa opět bez roušek - jedna dělá v Domově pro seniory...
A další a další. Bohužel jsem ztrávila téměř celý víkend na zahradě a viděla jsem tohle všechno, co jsem vůbec vidět nechtěla. Padla na mne koronáčová tíseň. Takže vláda, jakákoli, může dělat co chce a sypat se jim to pod rukama bude. Díky bezohledným a namachrovaným občanům, kteří doma jistojistě intenzivně nadávají na neschopnou vládu a venku si zvesela předávají Covida.
Odpovědět