31.3.2020 11:49:14 Tarka
Re: Ministr obrany navrhuje, aby v krizi mohl posílit premiér na úkor parlamentu
Manka+2:
"A starší lidé jsou většinou zvyklí poslouchat, většinu života prožili v diktatuře, nějaká demokracie je jim celkem ukradená."
"Mrazí mě z toho, kolik lidí tady tu diktaturu chce, chce mít "vůdce", který "všechno ví a všechno vyřeší", se svobodou si neví rady, neumějí v ní žít, rozhodovat se sami za sebe a nést za svůj život odpovědnost, plácají se v tom. Představa, že nám bude někdo určovat co kdy, jak přesně dělat je pro mnoho lidí lákavá, ten pocit, že velkou část břemene táhne někdo jiný."
A jak tu demokracii a osobní svobodu zvládá mnoho mladých a mladších lidí, mnoho z nich je potetovaných všude možně, jednoho mladého muže jsem se zeptala, proč má potetovanou celou ruku, odpověď zněla "protože je to moderní a je to IN" (takže stádovitost), když jdu někam do centra, tak musím dávat pozor, aby mě někdo z těch mladších moderních demokratů nesrazil, protože jsou mimo, okolí nevnímají a čumí do mobilu, v MHD jich spousta zírá do mobilu nebo ruší jiné spolucestující mnohdy hlasitými hovory taktéž do mobilu, kdo není na sociálních sítích jakoby nebyl..... takže Manko, jak je to s těmi nemožnými starými lidmi a s těmi prý úplně jinými mladými a mladšími....o časté závislosti dětí ještě školou povinných
na mobilech a internetu ani nemluvě....
Odpovědět