překapávanou kávu s mlékem pijí moje děti snad odjakživa u mých rodičů to bývala pravidelná záležitost k nedělní snídani a děti ji dostávaly snad fakt od batolete... mojí kávu z hrnku mi dcery upíjejí taky odjakživa, synovi to nechutná... mrňavku teda krotím, má dost energie i bez kofeinu v kavárně nevím, nejstarší dcera není moc kavárenský typ, preferuje spíš čaj (nejlíp čerstvá máta), syn je sice po mně kavárenský povaleč, ale preferuje čokoládu a mrňavka je na kafe v kavárně fakt malá, takže taky čokoláduje... ale je pravda, že nad "pohledy jiných" jsem nikdy neuvažovala - to mě prostě nezajímá (a zdravotně to vidím podle konkrétního dítěte - vytáhlé dítko s nízkým tlakem je vyloženě kávový adept )
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.