Svynko, není to ostuda. Je to prostě dopravní prostředek. Je těžké, velké, do výtahu ho těžko narveš, ve vlaku překáží. Výhoda je v tom, že si můžeš výlety prodloužit a nepřijedeš na hranici vyčerpání. No a čtu, že máš vysněný úplně jiný model přibližovadla. Já jsem sobec (asi proto už žiju sama bez partnera), šla bych si za svým snem i za cenu, že čas od času bychom si každý jezdil jinde. A neboj, ony by tě časem děti doprovázely. A k hendikepu. Kdysi v "dávné minulosti" jsem žila s pánem, vášnivým sportovcem a cyklistou. On úžasně speciálního Spešla na 29". To ještě nebyly úplně moderní. No a já pro jeho celou rodinu sportovní antitalent, na kole jsem se sotva udržela. Byla mi tedy půjčována na společné vyjíždím koloběžka. Hezky malá bizonka na kolech 16"/12". No a zjistili jsme , že to byl ideální hendikep. Zvlášť do Jizerek. Sice do kopců to byl pro mě opruz, ale on už si nahoře čekal u prvního piva a mě se už vařilo kafe. Po rovině jsme jeli stejně a z kopce jsem mu zase ujížděla já. Jo a zdravím z Liberce.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.