Re: Děti, které zůstaly doma po částečném obnovení výuky
Ahoj,
nechala jsem doma všechny tři děti a to proto, že bych nezvládla zkombinovat home office a jejich zavážení a vyzvedávání v různé časy a nejstarší synek je na druhém stupni a stejně by zůstal doma. Navíc jsme do poslední chvíle nevěděli, jestli budou mít děti zajištěné obědy a mě teda vadil i ten cirkus jako desinfekce, roušky a komplikace s event. družinou.
Děti byly první týden prázdnin s manželem na týden u vody. Nejstarší to měl v rámci soustředění, ale jezdí na kajaku tak tam je potřeba, aby trenér měl občas nějakého rodiče k ruce a ostatní děti si tam u vody skvěle vyhrají. Nyní jsou týden u našich, pak budou týden u druhé babičky, potom jedeme na týden celá rodina na dovolenou a pak už se začnou střídat na soustředěních a od srpna všem třem začínají tréninky, tak se ještě tak nějak jednotlivě povyměnují u babiček. Letos si nechávám na srpnové krocení dva týdny, protože moje mamka je nyní nechává spát jak se jim chce a tchýně, to je úplně anarchie, tam budou celý týden v jednom pyžamu
.
Odpovědět