Re: Stačila/pomohla někomu z vás fyzioterapie hrazená z veřejného zdravotního pojištění?
Mám nárok 4x ročně na rehabilitace, využila jsem 2x. Radši si to platím, vyjde to levněji a má to větší efekt. Docházela jsem na rehabilitace 2-3x týdně. Většinou jsem měla jen jednu proceduru, takže se to vleklo asi 6 týdnů. Takže jsem jezdila 15 km daleko kvůli 20-30 min. procedur. Nechápu, proč jsem nemohla jít v jeden den na parafín i na masáž či cvičení. A ještě jsem musela platit předražené parkovné na nemocničním parkovišti (40 kč), nebo jet zaparkovat 2 km daleko k obchodňáku. Jednou jsem v neznalosti zaparkovala vedle cesty k parkovišti a platila jsem 200 Kč pokutu, protože jsem parkovala na nezpevněné ploše. Vyhodnotila jsem to tak, že mám z pojištění zaplacené procedury, které mi nijak zvlášť nepomáhají, jako bonus k tomu mám ztrátu času (min. 90 min. na jednu akci) a finanční náklady na cesty a parkovné. Kdybych chodila do práce, bylo by nereálné tam docházet. Takže jsem si radši platila co 14 dní fyzioterapeutku, 90 min. za 1000,- a efekt mnohem vyšší. Až se rozhodnu, že chci ten invalidní důchod, budu ten opruz muset několikrát přečkat, takže to zatím odkládám.
Odpovědět