Asi takhle: Já to mám do práce 35km - tam více z kopce, domů spíše do kopce. Tam jedu 1:35h domů mini 1:45h. Na normálním kole. Elektorkola jsme zkusili letos o dovolené a přikláním se k názoru, že pro zdravé lidi je to naprostá blbost. Na kratší vzdálenost naprosto zlenivíš, jízdu v terénu si neužiješ, protože to kolo je těžké jako kráva a chová se jinak. Zapomeň rvnou na nějaké hubnutí podle tepovky - to je hovadina. Kamarádka ho má skoro rok a opravdu nezhubla... a taky básnila o hubnutí ne elektru. Pokud to chceš místo motorky na ježdění do práce, pak to i chápu. Ovšem frčet na kole rychlostí, kterou nevyvinu a tím pádem je pro mne těžko zvladatelná, je hazard. Pokud opravdu dobře neumíš ovládat normální kolo, je to hazard. Auta se k tobě budou chovat jako k cyklistovi (50% JAKO DOBYTEK), ovše ty nebudeš mít pod zadkem to co cyklislisti, ale lehčí motorku.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.