hroudo, astrologicky na nebi "zuří" válka...tohle, co se tu děje a jak se to děje, je zas na druhé straně lepší, než ta skutečná se zbraněmi. věřím, že se zas někdo bude smát...tak se prostě aspoň zasměje, no :).
Takhle to vnímám...a tohle, co tu je, prostě přejde. Dost dobře jsme nemohli zůstat tím "čistým" ostrůvkem, jak se tu ve vládě někdo rozplýval a holt nás vlnka doběhla...
A protože žijeme v kolektivním prostoru, holt na nás občas dopadají nálady ostatních lidí, to rozpoložení a myšlenky ani nemusí být naše vlastní..
Co se týká naší křehké starší populace, za mě - podle mě je to jen v našich rukách - pokud si dáme sebrat pohyb, zpěv, radost, budeme se jen hádat a bát...nevycházet a stranit se blízkých...a jak by řekl náš dvaaosmdesátiletý děda "trénovat skoky do rakve", tak asi křehcí budem no.
Na druhou stranu, je mu je 82 a kdybych vynechala jeho vyměněné kyčle, je prostě zdráv. Žije, pracuje, má kolem sebe lidi, různé sociální kontakty, jí málo, nekouří a nepije alkohol...a hlavně - život ho baví. I teď.
Nemá jedinej prášek, tlak v normě, krev OK (byl minulý týden dokonce na tetanovce :)), totéž i tchyně - jeho manželka.
Hodlám se nestresovat a interesovat se věcmi a lidmi a prací, co mě baví...myslím, že to moje tělo vítá a poměrně slušně slouží.