no při prvním setkání bych to nepochopila taky . Podle mě je to fakt hodně o tom, jak moc toho člověka znáš, takže ti pak podle toho dochází i to, co je v celém tom sdělení, nejen v těch písmenkách.
Případně, pokud je někdo komunikačně zdatnější, tak si i z jiných náznaků (třeba jak píše Beat o té neverbální komunikaci) dokáýeš dovodit, že by to mohlo být myšleno i jinak nebo že je za tím něco víc.
Já třeba nejsem schopná identifikovat ironii v psaném textu a nepomůže mi k tomu ani smajlík. A často tu čtu, jak se někdo podivuje, že to ten druhý nechápe, že je to myšleno ironicky. No a podle mě je to zase o tom, že když vím, že ten dotyčný takto komunikuje, tak tam tu ironii nejspíš "přečtu", zatímco u někoho, koho neznám, to prostě přečtu doslova .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.