17.1.2021 13:59:08 TaJ
Re: Sušák na prádlo
Nedávno jsem zrovna uvažovala, že bych si nějaký ten "lepší" sušák pořídila, koukala jsem na Viledu a podobné...ale nakonec jsem došla k tomu, že vlastně ani žádný nepotřebuju, na žádném jsem neshledala o tolik větší výhody, abych za něj zaplatila o tolik víc...mám dva ty obyčejné supermarketové, už je máme minimálně 10 let, jeden možná i 15...a pořád slouží...přes zimu je mám v ložnici, v létě stojí na balkóně, nikam nepadají, nezvrhávají se, nic...úplně ven na zahradu je nedávám, tam máme takový ten rozkládací deštníkový sušák, ale používám ho jen někdy v létě třeba na veliké peřiny, nebo něco velkého...spíš tam sušíme třeba plachtu, kterou zakrýváme bazének, nebo deku po válení na sluníčku a tak....jinak při běžném praní je dávám dovnitř, nebo na balkón, protože je to jednodušší, nemusím chodit ven, sbírat to prádlo do koše a pak ho zase doma znova vytahovat, skládat a dávat do skříně...nežehlíme nic, takže v ložnici beru prádlo ze sušáku, na posteli uhladím, složím a dám do skříně... Takže ačkoli třeba mop na vytírání jsem si od té Viledy koupila a jsem s ním moc spokojená (mám s tím nášlapným ždímáním), tak zrovna ten sušák mi vyšel jako zbytečná investice...
Odpovědět