Naprosto rozumím. Dělám totéž. Ospravedlňuju se tím, že hlavní úrodu potřebuju červenec-srpen, kdy mají děti prázdniny a pasou se na zahradě. Čekat do půlky prázdnin, pak mít k uzobnutí a nakonec zavařovat mezi nákupy sešitů, bačkor a kružítek, prostě není pro mě. Zalévání skleníku a části venkovních rostlin mám kapkovou závlahou, musím jen dostat vodu do sudu a včas to pustit.
Mimochodem jsem si právě objednala 3 chili - včetně jedné sestřenice toho Montufara (předpěstovávat papriky neumím, vypěstovat cokoli v jednom exempláři 3 odrůd taky ne). Děkuju!!!
Přemýšlím, jestli by se dalo vytvořit koření – ugrilovat papriku na ohni, pak ji usušit v sušičce do křupava a rozemlít na tříštivém mlýnku... Ach!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.