5.4.2005 20:30:41 maybe
Re: xxx
Loonette, potrebujes slunicko a vypadnout! Jaky je ted u vas pocasi? Na mne to uz taky pekne padalo, ale ted je uz fakt venku krasne, tak se realizuju v ty zahrade a cistim si mozek prosypavanim hliny. No, jestli je teda v tom mozku co cistit, ze?
Na dlouhodoby pobyt s detma doma musi byt clovek staveny, to se neda vnutit. Jsou holky, co to berou jako seberealizaci, me to teda taky nestaci. Jsou dny dobry a spatny. Ty mas ted ty spatny, takze je jasny, ze uz to muze byt jen lepsi:-) Tim jsem ti chtela dodat optimismu, pokud to tak nevyznelo:-)
Alco studuj, ja zavidim! Ja studuju doma, ale tak spis nejak pro sebe, i kdyz nejaky kredity bych si jeste nadelat mohla. Vcera jsem vezla Kamcu na college, kam nastupuje a uplne na me ta atmosfera dychla, uz je to pres dva roky, co jsem odtamtud a docela se mi styska, i po tech nervech se zkouskama.
Nadio, kvetakovy mozecek, Sebi ho miluje, manzel taky a Kamca...ten to jen tak sez...(pardon, nevim jiny vyraz). Jinak, synek, opet beha jako pejsek - a na nas taky tak steka- pritelkyne si pritahla zpatky. Zurim, ale vydrzim! Teeeda ja budu desna tchyne:-)
Odpovědět