Re: Hezkou sobotu
Petro, já mám děti 18 měsíců od sebe. Otěhotněla jsem, když bylo Lukáškovi 9 měsíců. Zpětně si uvědomuju, že to bylo období, kdy mi doslova visel 24 hodin denně na noze (naučil se stát), pořád brečel (rostly mu 4 zuby zároveň), prostě období, které bylo krušné, ale brzy přešlo. Takže nezoufej, třeba se to u vás taky zlomí.
Gasho, je to moc hezké číst si o vás a vašich dětech. Z tvých slov úplně čiší láska k nim. Nevím, jestli by u nás bylo lepší, kdyby byl rozdíl jen rok. Asi ne, přece jen je teď Lukášek mnohem samostatnější. V roce ještě ani nechodil sám do/ze schodů, tohle třeba teď strašně moc oceňuju, jsem docela paranoidní někde dítě nechat byť jen na minutu samotné :-) Ale je fakt, že se vzteká fest a to je potom docela náročné. Vysvětlit si to ještě nenechá a podplácet ho nechci z principu... Je to teď náročné období, sama jsem zvědavá, jak se na to budu dívat za rok, za dva. Ale je pravda, že když Kačenku kojím a Lukášek mě drží za ruku a usíná, je to tak nádherné, že na všechny vztekací scény, které za ten den vyvedl, okamžitě zapomenu, i když mě samozřejmě klidnou nenechávají.
Odpovědět