23.8.2021 11:04:22 Monty
Re: Odpírači očkování
Jeden bonbónek z FB. Rodinné muzeum hraček Nýřany.
"Jsem z Vás hodně zklamaná. Ano jsou to stránky muzea hraček, ale situace je tak velice vážná, že jsem se rozhodla lidem pomáhat tím, že jim budu psát pravdu, vkládat aktuální články a tím i chránit jejich životy před možnou smrtí, před současnou genocidou na celém světě. Považuji se za vlastenku a patriotku, mám moc ráda tuto naší zem a až do nedávna jsem měla stejně ráda i lidi, v ní žijící bez rozdílu. Píši "lidi" a ne očkovaná monstra bez citu, která zaprodali svoje DNA, RNA to mluví za vše - viz. dále. Prostřednictvím modifikované DNA nebo RNA vakcinace, mRNA vakcinace, osoba přestává být člověkem a stává se VLASTNÍKEM držitele modifikovaného GEN očkovacího patentu, protože má svůj vlastní genom a již není „člověk“ (bez přírodních lidí) „trans-human“, tedy kategorie, která v lidských právech neexistuje. Ztrácí se kvalita fyzické osoby a veškerá související práva. To platí po celém světě a patenty podléhají právu USA. Od roku 2013 jsou všichni lidé očkovaní GM-modifikovanými mRNA legálně trans-lidští a legálně identifikovaní jako trans-lidé a nemají žádná lidská ani jiná práva státu, a to platí celosvětově, protože patenty na technologie GEN-POINT jsou pod jurisdikcí a zákony USA, kde byly registrovány."
Odpovědět