Re: Odpírači očkování
Pavlo, na "odpíračích" mi vadí právě podobné řeči, jako jsi sepsala ty. Nějak jsem nepostřehla, že by očkovaní ve větší míře útočili na neočkované. Spíš to vidím naopak. Sice občas hučím do dcery, aby se nechala naočkovat, když pořád někde jezdí po světě, ale rozhodně bych ji neobviňovala, že ohrožuje okolí. Covid prodělala v lednu, ovšem jako nepodchycený případ, takže nikdy neměla ofiko "glejt" a musela před cestami lítat po testech. Včetně placených PCR.
To o "neschválené vakcíně" mi zní jako dobře naučená básnička. Odříkávají ji v diskuzích téměř všichni antivaxeři. Plus přidají cosi o ziscích plynoucích do kapes. Komu? Evidentně jim nevadí zisky farmaceutických firem ze všech těch pofidérních "doplňků stravy" či zázračných přípravků na chřipku a rýmu, které nám dnes a denně tlučou do hlavy reklamy.
Jinak mne taky štve to "prokazování bezinfekčnosti", nevím, ale abych lítala na testy jen proto, že chci do restaurace nebo do kina? K holiči? To v něm radši budu sedět v respirátoru. Tahle doba je opravdu pitomá, říkám si, jestli to jednou skončí.
Odpovědět