29.9.2021 21:50:01 Dolores Nowaco
Re: Důvody pro legalitu/ilegalitu čehokoliv
Nikde následky incestu nebagatelizuji (jediné, co jsem napsala je, že je menší, než jaké většina lidí běžně soudí) pokud chceš tvrdit, že něco bagatelizuji, tak bys musela především napsat vůči čemu. Ale i kdyby to byla pravda, od kdy je bagatelizace logická chyba? Logickou chybou se rozumí vnitřní nekonzistence daných tvrzení.
Těžko můžeš tvrdit, že jsem udělala logickou chybu v tvrzení ve vyvlastňování bytu, když 1) ani nevíš, na jaký text reaguji a 2) si zjevně pleteš logickou chybu s chybou faktickou (kdyby to tak nakrásně skutečně bylo).
Vážně? Tak mě ty věty napiš, zatím jsi napsala jen dvě a v obou jsi byla (s tou tvojí údajnou "logickou chybou") vedle jak ta jedle. Které další věty obsahují chyby, když tvrdíš, že je to "prakticky v každé větě"?
No těžká diskuse je to hlavně tehdy, když nemáš argumenty a musíš se uchylovat k nesmyslnému osočování z údajných logických chyb, které logickými chybami především vůbec nejsou. Když se ti taková diskuse nelíbí, tak nevím, proč se mnou dál diskutuješ.
Odpovědět