26.10.2021 19:48:52 *Hany
Re: Budoucí ministr zdravotnictví odmítá jednat o covidu?
"Před asi týdnem cca jsem zaznamenala, že koalice SPOLU dává dohromady expertní tým pro covid. "
Já jsem zaznamenala složení jen z jednoho zdroje, tak nevím, jestli si nedělají srandu. V tom týmu má být Petr Fiala, Marian Jurečka (rostlinolékař), Markéta Pekarová Adamová, Marek Výborný, Martin Kupka, Lukáš Otys (konzultant a cukrář), Martin Baxa (primátor a učitel), Bohuslav Svoboda (gynekolog) a pak lékaři Vít Kaňkovský, Lumír Kantor a Vlastimil Válek.
Zatímco v Národní radě vlády pro zdravotní rizika, kam budoucí ministr odmítl přijít, jsou (kromě Babiše):
„Pan Dušek, ředitel ÚZIS, pan Chlíbek, předseda České vakcinologické společnosti, paní Svrčinová, hlavní hygienička, pan Hajdúch, paní Baťová, paní Martina Koziar Vašáková, epidemiolog Petr Smejkal, pan Šnajdárek, který je klíčovým člověkem pro organizaci odběrů očkování, pan Šmehlík, náměstek ředitele VZP, předseda Asociace krajů Kuba a jsou tam i ministři. Adam Vojtěch jako ministr zdravotnictví, ministr obrany Lubomír Metnar a ministr vnitra Jan Hamáček. Podle potřeby byl přizván i ministr Havlíček či Plaga"
To je nějaká legrace?
Odpovědět