8.4.2005 0:23:10 Ivča + 3 kluci
Re: :-)
To je bezva,že se vám srazík vydařil :o) A to s tou botou mě fakt pobavilo.Ze sousedky si nic nedělej,mě kdyby vytočila a já bych byla zrovna v ráži,tak to by si opravdu za rámeček nedala (dovedu být pořádná "štěkna",když na to přijde) :o)
Zrovna dneska odpoledne jsem vnitřně přesvědčila sama sebe,že se nenechám tolik rozčilovat,on mi to pak Honzík asi dělá i naschvál,když vidí reakci.Jenže mě to vždycky chvíli trvá,než mi to dojde (jako kdybych si to už konečně nemohla pořádně zapamatovat,že).Dneska jsme řádili,byla tu sousedka,že mi musí vyfotit bříško i tentokrát a tak mě tady zase nutila pózovat.No na všech fotkách se tvářim zase jako idiot,což už by mě nemělo ale překvapovat.Fotogenická jsem byla jako dítě a pak už jsem z toho jaksi vyrostla :o) Taky s sebou Evina rovnou přinesla mašinku,takže jsem Honzíkovi pořídila jarní účes.Evča to zdokumentovala,takže jsem to do teďka rvala do alba.Teda fotoalbum tady na rodince,to je fakt lahůdka pro silný povahy,skoro každou fotku jsem vkládala několikrát,než se to chytlo.Ale je to tam,takže můžete na čumendo - já s pupíkem i "týrání" Honzíka při stříhání :o)
Odpovědět