6.4.2005 19:32:26 Ivča + 3 kluci
Nazdárek
Nebojte,holky,pořád trčíme doma.Jen jsem nejdřív dodělávala Honzovi přiznání k DPH a účto za letošek.Potom jsem nějak neměla čas a dneska je mi šoufl.Včera jsme grilovali,snědla jsem jednu klobásku a někdy po půlnoci mě to probudilo a šla jsem ji vyzvracet.Od tý doby mě šíleně dře žaludek,že si vždycky musím až sednout.Honza začal plašit,jestli prý pojedem,že mě úplně zmátl a fakt jsem chvíli váhala,jestli je to opravdu žaludek :o) A zřejmě mi už nějaký čas tvrdne břicho (nevěděla jsem to jistě,při Honzíkovi se mi tohle vyhnulo,to jsem byla celou dobu bez jakýchkoliv potíží a náznaků a najednou to přišlo).To teda znamená,že by se to už blížilo?Nevím,jsem dneska totálně vymetená,ani mi to nemyslí.Jen se těším,až dál Honzíka spát a půjdu se zase svalit na gauč (dokonce jsem dneska jaksi pořád někde v nehybný poloze,protože každý pohyb mi rozvíří bolení břicha).
P.S. - Honzík si oblíbil novou písničku (Arash - Boro,Boro),pořád tady chodí a říká "borabora" a tancuje.Dokonce si k tomu i zpívá :o) Takže to dneska poslouchám už asi podesátý...
Odpovědět