28.1.2022 14:44:25 Lída+2
Re: Covid není rymicka
Zufi, koukla na mě mapa, Praha má úplně snad nejvíce.
Teplotou zabiješ ty potvůrky omikrony.
Podle mě je zázrak, že po denně ve škole to máš až nyní.
U nás to popadalo tento týden. Kdo ma děti ve škole. Je doma v karanténě. Pracují jen ty co nemají děti ( po většinou ty cca do 30 a do důchodu za pár), nebo se jim tam netestuje třeba potomek na VŠ a tím pádem jsou i doma sami. Prakticky je směšný jak člověk přijde v v 4, nebo v 5 , nebo v 6h do práce. Ve škole se mu otestují potomci a frčí do školy a domů. Poslední měsíc skoro všichni chodí na 4h,aby se stihlo aspoň něco vyrobit, než padne 8h a zavolají různé skoly. Vše ma skluz. Podle mě se to do týdne začne samo zastavovat. Dochazka, tento měsíc má x lidí miliony hodin a někdo jede jak na poloviční úvazky, protože řeší Karantény.
Objednáš dopravu nikdo nepřijede. Důvod ne jen korona. Takže zase píšeš kdo vi kam, že se nepřijede, místo někoho kdo je doma s koronou.
Podniky se zastavují. Vím zatím o jednom.
Máme normálně nakázáno, si dneska nakoupit a do pondělí se stýkat jen s rodinou doma. Žádný návštěvy, nákupy v Praze a kdoví kde, tu máme výslovně zakázánou. On už stejně nikdo nikam nechodil, protože co kdyby. On člověk stejně nemá náladu.
Odpovědět