Ve 24 letech jsem z rodinných důvodů nedodělala práva v Praze na UK. Měla jsem ukončených 7 semestrů z 10. Celý život se mi to vrací a lituju toho. Ve 45, když děti odrostly jsem začala dálkově studovat Bc. obor v úplně jiné oblasti, vedle práce a péče o rodinu jsem 3 roky studia stáhla na 2,5 r, státnicovala jsem o semestr dřív s červeným diplomem. Teď mám za sebou jeden semestr navazujícího Mgr. studia a upřímně se těším, až to bude za mnou. Když se chce, všechno jde, jen mám pocit, že v našem věku už to všechno učení leze hůř do hlavy než za mlada, na druhou stranu mozek je třeba udržovat v činnosti Jo a přednášky mám tak 2x - 3x do měsíce, vždycky celou sobotu, díky covidu i on-line, to je svým způsobem taky velká výhoda..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.