Re: Informativní důchodová aplikace - jaky Vám vychází důchod?
Rose, v takove situaci bych udelala takovy bugr, ze to v zivote nevideli/nevidely
ja jsem presne ten clovek, ktery kdyz vidi, ze na urade neco spatne funguje, tak pise maily nebo si hned na miste jde stezovat "manazerovi"
jednou jeste zamlada jsem stala dlouhou frontu na pas pred jedinym otevrenym okynkem, ostatni okynka zavrena a zatazene zavesy...nicmene zevnitr se ozyval řehot a hlasity vesely hovor mnoha osob....sla jsem do kancelare s napisem "vedouci" a zeptala se na to...za chvili se otevrelo dalsich 5 okynek a fronta se pekne rozprostrela mezi ne...nicmene dneska si urednici takove chovani uz vetsinou netroufnou...a pokud nekde dojde k problemum (prutahy, spatne vyrizovani), tak mohou byt postizeni
nicmene jedno ministerstvo memu klientovi uz od rijna 2021 neodpovedelo na jeho opravnenou zadost, na zacatku dubna jsem podala stiznost, doted zadna odpoved, tak pristi moje stiznost pujde uz k rukam ministra
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.