23.5.2022 14:32:22 Lída, 2 děti
Re: Vyšlo vám odvolání na SŠ?
No Praha letos dost nabyla. U syna na GPJP se minulý rok na 4 letý gympl hlásilo 85 dětí a letos asi 220. Berou 30 dětí. On je tedy na 8 letém gymplu a koukala jsem, že do 80. místa byly výsledky u dětí čeština i matika kolem 40 bodů z jednoho testu. Takže opravdu vysoké výsledky. Už se docela bojím u dcery, která je teď 6. třída. Jednak je větší nervák než syn a má poruchu učení a problémy s pozorností. Takže cermatí testy budou dost oříšek. On i u syna třeba matika nebyl velký zázrak u přijímaček, zachránila ho čeština. Bála jsem se, aby se dostal na gympl a přitom je přesně typ na gympl - učení bez problémů, zodpovědný, na učení nekašle. Zkoušel třeba Scio testy jako přípravu, ale jemu typově zrovna moc nesedly, chodil na přípravu na gympl, kde teď je, je introvert, šel ze třídy, kde jich bylo 15, nyní je jich ve třídě 30. Taky na 2. termínu byl syn dost hotový a taky to dle toho dopadlo. Ještě, že se počítá lepší výsledek z obou testů. Takže to je další, s čím člověk musí počítat. Já bych asi volali jednu školu na jistotu.
Odpovědět