Vaitea, já jsem tu kdysi popisovala jen tedy můj úplně laický názor na tohle, jen ohledně Zemana. Jsou to skupiny lidí, na které naše politická scéna desetiletí kašle. Nikdo se moc nezalamuje s ježděním, koblihami a časem věnovaným komukoliv. Zeman a Babiš tohle umí, uměli. Možná proto, že jsou to sociopati a pro svůj cíl použijí kohokoliv. Takže logicky - pro mnoho lidí je to po 30 letech někdo, kdo se zdánlivě zajímá, lichotí a slibuje a taky ty peníze pošle..... Kdyby si tu práci dávali i jiní, předpokládám, že by to potom měli trochu těžší, tihle šmejdi. Navíc umí vytvářet takové to jako spiklenectví. Já a voliči proti ostatním, co lžou a nezajímáte je. Babiš, který přece ty prachy nepotřebuje, proč by je ON potřeboval?! Boháč....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.