3.8.2022 12:07:03 neznámá
Re: Co mi vyvádí kocour
Soucítím a umím si to v barvách představit.
Mě nedávno kočka provedla to samé, děti odjely na tábor a v pokojích byla otevřená okna. Do jednoho pokoje se kočky po střechách dostanou, až nevím po kolika dnech jsem se podívala do pokoje a pod postelí bylo asi odrostlé káče, už notně rozložené, červi a tak. Nešlo ani pořádně nabrat, jak se rozsejpalo.
V pokoji je dřevěná podlaha ošetřená pouze olejem, po káčeti zůstal flek, který nevybělilo ani Savo.
A další zásek, ten je starý pár dní. Stařičký kocour se špatným zažíváním se dostal k obraným kostím z kuřecí polívky, takže sežral všechny kůže a chrupavky. Samozřejmě dostal průjem, je to peršan, takže špinavý celý zadek i zadní nohy a se záchodem si nedělal starosti. Pokadil kuchyň, obývák, jednu koupelnu a chodbu.
Kocoura jsem vyhodila ven a snažila se rychle uklidit barák, než se probudí dítě.
Kocour zatím pokadil celou terasu a kamkoli lehnul, zbyl po něm flek a že ta potvora kočičí vyzkoušela všechny židle a nakonec se válela po stole.
Jsem je zvířatům hodně tolerantní, chápu, že mají bolení, ale konkrétně z toho posery jsem viděla rudě.
Odpovědět