| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

4.9.2022 10:39:17 Hanka-1978

Dort s krémem z mascarpone a šlehačky

Měla bych dotaz na zkušené pekařky-cukrářky: Budu péct dort na sobotní oslavu narozenin. Jednoduchý světlý korpus, jednou nebo dvakrát prokrojený. Uvnitř, nahoře i boky potřené krémem z mascarpone a šlehačky, zdobené čerstvým ovocem. A dotaz je, kdy dort nejlépe udělat. Měla jsem představu, že celý dort vyrobím v pátek. Pak jsem googlila a dočetla se, že u tohoto krému je lepší nedělat dort den předem, ale až v den oslavy. Prý krém z mascarpone a šlehačky rád vytváří praskliny a dort by nevypadal dobře, kdyby byl 24 hodin v ledničce. Takže jej raději upéct v pátek, ale nazdobit krémem až v sobotu ránu? Stihne se "odležet" a nebude korpus suchý? Moc děkuji :-)
Odpovědět

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky