18.9.2022 12:47:54 zerat
Re: Topíte?
Dnes ráno jsem vstala a jelikož po x dnech nepršelo, vzala jsem psa na rychlou procházku. Měla jsem na sobě triko, mikinu a softshellovou bundu a chyběla mi šála a čepice. Studený vítr, zima jak na "Sibiři". Přišla jsem domů, jako každé ráno jsem vyvětrala a od té doby bylo na termostatu 20,2°C. I když jsem tu fungovala a vysvitlo sluníčko na víc jak 21°C se to nevyšplhalo. Čaj mi nepomohl, kafe se zbytkem vaječňáku nepomohlo... seděla jsem tu zabalená v dece. Nakonec jsem šla vařit a jelikož jede už docela dlouho trouba, tak je tu konečně 22,6°C. Ale to jenom dole, kde se vaří. Tam, kde jede sušička, tak větrám. Píší v návodu, že jede ekonomičtěji.
Takže ta nám moc dům nevyhřeje. Taky bychom už za běžné situace ráno zatopili. Taky přemýšlím, že budu odpoledne žehlit, abych to tu trochu vytopila - jen jestli toto přitápění nebude nakonec dražší než to zapnutí kotle. Jo a jinak taky plynem ohříváme vodu, takže kotel sice jede, ale netopí.
Ráno se o mě pokoušel splín - mám obavy z toho, jak budu fungovat v práci, jestli opravdu budou topit na max. 19 stupňů. Prý si máme obstarat rukavice bez prstů
Asi si tam vezmu spacák, jinak umrznu od noh
Odpovědět