19.9.2022 11:29:03 Louisa Z.
Re: Tak co komunální volby?
Mariko, mám to stejně a proto budu na Magistrát volit Motoristé sobě. Myslím, že má smysl, aby měli alespoň nějaké zastoupení a mohli ty většinové pitomce nějak korigovat.
SPOLU na jedničce má ambice vymýtit nerezidenty a místo každého osmého parkovacího místa vysadit strom. To je boží nápad. Už teď těm rezidentům sebrali spoustu parkovacích míst (třeba na Mariánském před radnicí a na spoustě dalších míst), tak sebereme ještě další místa a koupíme drahé květináče, do kterých zasázíme stromy. Ti nerezidentší borci v drahých autech tam budou jezdit a parkovat stejně, protože jsou jim pokuty u zadku, takže ve finále to znamená opět daleko míň míst pro rezidenty, návštěvy lékařů, opraváře atd. A přesně jak tu někdo psal - čas papalášů je drahý, proto si jezdí autama, zatímco čas plebsu asi drahý není, takže může přesednout na kolo (a vozit na kole třeba nákupy). Tomu říkám arogance moci.
Takže SPOLU = pro mě to samé co Piráti, tzn. nevolitelní, pak už tedy zbývá ANO (nikdy), SPD (nikdy), Motoristé sobě mi vyšli jako jediná možná volba na Magistrát.
Odpovědět