Re: Oblečení na imatrikulační ples
já jdu na imatrikulační ples příští týden... a ačkoliv nejsem nijak extra společenská, plesy mě neberou, bylo by mi fakt líto, kdybych nešla... poslední ples na kterém jsem byla, byl dceřin imatrikulační, maturitní pak už neměla (covid) a já jsem opravdu ráda, že jsme byli aspoň na tom prvním... jsem tak trochu dojímací a dcea v plesových šatech / syn v obleku, jak jsou na chvilku v popředí zájmu a jak jsou velcí a skorodospělí a všechno - to jsou chvilky, které si hýčkám
(na taneční jsem je nezlomila, takže podobná událost může být v nejlepším případě nějaká ta promoce, pak už snad jen svatba...
)
šaty jsem tu dlouze řešila, nakonec objednala na netu, mám dlouhé, tmavé, předpokládám, že snad vydrží i na další ples (pochybuju, že bude dřív jak ten maturitní
)... boty teda pořád nevím, neměla jsem už čas shánět (i když tu padl super tip, nedostala jsem se do města), buď to zvládnu ve starých nízkých lodičkách nebo v balerínách (šaty jsou až na zem, beztak nebudou vidět
)... jo a jestli mi to vyjde, tak aspoň jeden tanec se synem bych ráda, to se mi jen tak nepoštěstí
Odpovědět