2.3.2023 9:33:43 Pam-pela
Re: zásadité pití
Ja bych zkusila dve veci. Piti teda nevim, to mi nikdy nepomohlo, ale treba Svedske kapky ( ja mam alkoholicke, co nejvic original) nebo jakekoliv kapky na traveni s horcinami. Jageemeister trebas, chce to vyzkouset a pravidelne. Ale ja mam rada a ozkousene ty svedske (od Maria Treben). K dr bych sla az po vyzkouseni tady toho.
A za druhe je potreba uvilnut zaludek a prislusne organy kolem. Udelat mu misto v brisni dutine. Tak treba v tehotenstvi taky pali zaha, jak mimi roste.
Vleze vzit kozni rasu kolem zaludku a povytahnout smerem nahoru, doleva, doprava, zatrast lehce. Na ruznych mistech. Aby to bylo prijemne, i kdyz stisk kuze trochu boli. Ne tlacit dovnitr, vytahovat, jakoby udelat prostor uvnitr. Nekdy jsme moc zmackli treba od pc v predklonu, nekdy clovek treba blbe spi, nebo akopne a uhodi se….
Jako nemusi to pomoct, ale je to takovy zaklad, a jednoduche. Ty kapky mohou vyresit i pripadnou bakterii, uvolneni rucni zas zajisti energii. Vetsinou zacne v zaludku trochu skrundat, jak se uvolni 🙂. Samozrejme vyzkouseno
Odpovědět