Re: Čerstvé jahody - jak je rádi konzumujete bez tepelné úpravy?
babi, jasně... a to je asi jeden z (podvědomých?) důvodů, proč zeleninu nesolím - já NECHCI aby pustila šťávu
pokud teda nedělám salát
mám ráda zeleninu nakrájenou na kousky, kdy si je beru jednotlivě nebo přímo na chleba a tam je nežádoucí aby pustila šťávu... ale teda primárně mi opravdu vadí ta slaná chuť
dlouho jsme se učily se švagrovou nějak sžít, co se týče společného stolování, hlavně při grilovačkách - ona potřebuje aby se zelenina pokud možno nedotýkala vzájemně (jí jen málo druhů a vadí jí cokoliv, co míchá chutě, míchaný salát je pro ni noční můra, takže už jen plátek okurky položený na plátku papriky je problém) a já zase odmítám to solení
(už to umíme ke vzájemné spokojenosti, já si zeleninu míchám až na talíři, ona si na talíři solí
)
Odpovědět