Na úvod hlásím, že jsem zastaralý primitiv a koukám na TV. Navíc miluju reklamy. Mám ráda, když jsou to malé filmečky, mají vtip, nesou nějaké malé poselství. No a teď jsem úplně rozhozená z reklamy na dovážku jídla s mottem "Protože chci!" Připadá mi hrozně hloupá, podporující absolutní sobectví, bezohlednost. Pokaždé, když ji vidím, tak mě vlastně rozčílí (a to se běžně rozčiluju je u zpráv a politických debat ). Rodina se mi už směje, protože podle nich to není problém. Je to prý pouze pobídka k tomu, aby člověk přestal vnímat pocity viny za život v blahobytu, že prý je to podle nich odpověď na neustálý tlak na skromnost (šetřete vodou, benzínem, teplem, elektřinou...). Jenže podle mne je v tom hrozný kus sobectví a vlastně to fakt podporuje sebestřednost. V té reklamě se objednává jídlo na přednášku, do sauny, do restaurace... Kdo jste viděl reklamu a víte o čem mluvím, jak ji vnímáte? Jsem jen hloupě zacyklená?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.