15.10.2023 16:30:07 K_at
Re: Hamas přepadl Izrael - EU pomoc pokračuje
Jerry, v tom případě se vyjadřuji extrémně blbě, a nebo v kontextu tématu a předchozích příspěvků. Můj názor je +- stejný již mnoho let. Strach z neznámého - co je v dnešním světě tak neznámé, že by to budilo strach? Nemám strach z neznámého, mám strach - už pár let - z toho, že tu v Evropě máme mnoho lidí, kteří na nějakou demokracii vlastně kašlou. Kteří budou tleskat atentátu, vraždě, útoku - ať už na Židy, nebo křesťany nebo kohokoliv jiného. Stejný názor mám na ty pitomce, kteří u nás podporují Rusko a Putina - podporujte ideálně přímo z Ruska, nebo na frontě, ráda přispěji na letenky a jízdenky.
Jinak v práci se už roky potkávám s rodinami všech možnách etnik, náboženství, kultury. I na našem obyčejném sídlišti máme celkem koktejl všech možných národů, jazyků, kultur a předpokládám i toho náboženství. Tuším, že komunita muslimů je v ČR celkem malá, nicméně asi velmi dobře zapadli a problémy mají spíš s nácky a cvoky z řad majoritních obyvatel ČR, což považuji za ostudu velikou.
Nebojím se neznámého, bojím se střetu dvou světů, který je každá úplně jiný. A ten náš tahá v některých věcech za kratší sirku.
Odpovědět