10.12.2023 17:18:17 Stará husa
Re: Taky jste tak předvánoční unavené?
Od té doby, co děti dospěly a odstěhovaly se a co jsem v důchodu vůbec nebývám unavená. Což je super a užívám si to. Dnes jsem si jen nabarvila vlasy, vyprala prádlo, uvařila si oběd a nedělám vůbec nic, jen se válím a čtu si, koukla jsem na Toulavou kameru a večer se těším na Policii Modrava a krásné záběry Šumavy. Včera jsem zabalila vánoční dárky. Zítra jdu na mamograf, tak se cestou zpátky hodlám stavit ve městě pro větve, jmelí a vyloupané ořechy. Příští týden zlehka začnu péct cukroví, na okna se asi vykašlu, leda by se udělalo výjimečně hezké počasí. Hodlám jít s kamarádkou na výstavu betlémů a na trhy, ale ještě nevím kdy, kamarádka je hodně vytížená narozdíl ode mě. A příští týden budu jeden den hlídat dceři pejska, to zas bude mazec. Jinak nemám v plánu nic, jen se válet a číst si, přinesla jsem si z knihovny 8 knížek a ještě si musím zajít pro jednu rezervaci. Jsem hrozně líný a pomalý tvor, takhle mi to plně vyhovuje, neumím si představit se honit, ani pracovně, ani za zážitky.
Odpovědět