Ahoj, připravuji letos příbuznou k přijímačkám na SŠ a mám pár otázek. Cílíme na 40 + 40 bodů čili poměrně vysoko.
1) Jak moc se vaše děti / svěřenci zlepšují ? My jsme teď z prvotních +- 25 na někde +- 33, takže to hodnotím poměrně pozitivně, přece jenom je ještě čas. Co vy a na jaký počet bodů cílíte ?
2) Pracujete s jedním testem opakovaně nebo ho jen jednou uděláte a pak projdete ?
3) Původně jsem měla doučovat jen matiku, nakonec jí jde líp než čeština, takže jsem přibrala i Čj. Poměrně překvapivě jáí zatím nejméně jdou ty úlohy na porozumění textu a slovní zásobu a nejsem si moc jistá, jak tohle konkrétně zlepšit, máte nějaké tipy ?
Omlouvám se za tolik dotazů, ale trochu na mě dolehla zodpovědnost, fakt bych chtěla, abychom to zvládly :) Nemám moc podpory v rodičích, ale je to chytrá holka, tak jsem to vzala na sebe.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.