| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

28.1.2024 13:57:08 holkamodroočka

Druhy pepře k přípravě jídel

Kupuji nějaké koření, a mají tam i následující pepře (celé kuličky sušeného):
- černý
- bílý
- zelený
- růžový

A ještě by měl zajímal kampotský - ten tam nemají, ale nebyl by problém ho koupit. Předpokládám, že se používá hodně v asijské kuchyni. Ale jinak?

Pepř mám ráda, používám ten 4 barevný, ať už celý, nebo drcený. Je pro některé úpravy jídel vhodnější spíš ten jednodruhový? Ráda se nechám poučit. Díky za tipy.

Odpovědět

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky