Re: Letošní přijímací zkoušky na střední školy s odstupem
Nevim, teoretizuju, ale vzpomnela jsem si, jak software, ktery jaksi neoptimalizovali pro vsechny prohlizece, zpusobil, ze jsem spatne podala zadost o grant. Mela jsem vybrat z rozklikavaci nabidky, co jsme za firmu. Z toho, co jsem videla, jsem vybrala spravnou variantu. Jenze v mem prohlizeci byla videt jen pulka, pricemz ta druha schovana pulka, o niz jsem nemela tuseni (a ani nesla zobrazit), vylucovala, abychom to byli my. To uz bylo jen v odeslane zadosti. Nic zasadniho se nestalo, za 14 dni jsem ji poslala znova, kdyz mi tu prvni vyhodili - a udelali ze me samozrejme blbce. I kdyz nevydali seznam doporucenych prohlizecu a sami nejspis o te chybe nevedeli.
Treba to v tom Cermatu byla opravdu chyba tech rodicu, nebo jim taky mohlo neco podobne zablbnout.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.