| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Topení a energie

7.7.2024 15:54:26 Mája+kluci 07, 11

Re: Vyplatí se fixovat elektřinu?

Máme taky celý barák v elektrice (topení tepelným čerpadlem už 17 let :-) ) a řešila jsem to na jaře. Měla jsem tříletý fix z předkrizového období za pohádkovou cenu, tak jsem docela bádala, co dál. Přečetla jsem snad 20 různých článků od různých expertů a výsledek je, že nikdo nic moc neví ~d~ bohužel bude růst hlavně regulovaná složka ceny, kvůli nákladům na posílení sítě v souvislosti s obnovitelnými zdroji, které mají velké výkyvy. Takže tomu se nevyhneme.
Nakonec jsem vyhodnotila, že chci mít chvíli jistotu, pro případ, že by se zase něco "přihodilo" a ceny lítaly. Použila jsem detailní srovnávač na tzb-info (pro mne důvěryhodný portál, používaný odborníky/projektanty a mají ty nabídky aktualizované). Vyřadila jsem nejmenší obchodníky a potenciální šmejdy a nakonec překvapivě zakotvila u Tepláren Brno, které se o mne ještě chvíli tahaly s původním ČEZem, takže jsem získala ještě o 30 halířů lepší cenu a jsem dost spokojená, silová elektřina za 2,69 Kč, fixovaná do konce roku 2025.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Vyplatí se fixovat elektřinu? Litevská...krychle 4.7.2024 11:18
*Re: Fixovat elektřinu? Muumi 4.7.2024 11:35
**Re: Fixovat elektřinu? Fern 4.7.2024 17:24
*Re: Vyplatí se fixovat elektřinu? Černá kronika 5.7.2024 23:38
*Re: Vyplatí se fixovat elektřinu? Mája+kluci 07, 11 7.7.2024 15:54

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.