Re: Bojíte se sami v lese?
Tatramelko, díky
.. jedeme kolem Sardinie. A vyjde to skoro na měsíc. A ještě je tu porad co vidět.
Minuli jsme jeden z nejhlubších kanonu v Evropě, Gorropu přes 500m s tím, ze se nám to nehodilo, a ze se tam vrátíme, ale zajaly nás tu jiné věci a už se tam vracet nebudeme. Ona i ty krajina kolem, kterou jsme projížděli, stála za to. Takže ten nám chybí..
A uchvátila mě tu Sardska civilizace Nuraghe, kterou jsem neznala. Věže z kamenů z 1200-1400 pr.n.l. Pak Fenicke/ Římské město Nora, římská vila, jeskyně, hory, skály různých barev.. a vážně moc krásné pláže. Jejich rozmanitost je dechberouci. Bílé jak sníh, přes různé odstíny do šeda, pak žluté.. a i oblazky.
Taky je moc příjemný, že je tu víc čisto, než na pevnině. Pláže jsou vyloženě čisté, jsoi tam i koše na tříděný odpad. Což je zázrak, protoze jinak abys kos pohledal. Celkově, italské odpadové ne/hospodarstvi mě neorestava šokovat, stvat. Ale to je o korupci a to je jiné téma.
Itálii máme projetou pod Řím a na východě pod Gargado a pak Elbu a Sicílii. . Chteli jsme jet ještě jižněji, ale směrem na jih přibývá bordel a množství toulavych psu, což dost tezko nesu a proto tam už nechci. Chci o dovolené vidět hezké věci a nemít stres
Odpovědět