Re: Co děláte o víkendu?
Měl by to být poklidný, listopadový víkend se vším, co mám ráda. Setkání s rodinou, přáteli, výlet do přírody, zpracovávání úrody, čtení, luštění Sudoku a tak
Dnes jsem si udělala volnější pracovní den, protože skoro celá Evropa, snad jen kromě nás a Holanďanů, měla státní svátek. To samé Indie - svátek světel.
Jeden Číňan se mě ptal, co se děje, že dostává samé automatické odpovědi o nepřítomnosti.
Skončila jsem tak už ve dvě a vyrazila s manželem na houby. Za půl hodiny jsme měli plnou papírovou tašku a plné ruce, ani jsme to nemohli unést. Cestou jsme se stavili u švagrovců a domlouvali oslavu 90. narozenin tchýně. Doma jsem to pak zpracovávala a dívala se u toho na pořad o faraonech. Dnes už mě čeká jen trochu úklidu a knížka.
Zítra objedu ještě jednou, tentokrát se segrou, rodinné hřbitovy a půjdeme se v jedné z těch vesnic projít k domu, kde žili prababička a praděda.
V neděli máme na Návsi malou akci, něco tam s sebou upeču a stavím se u hrobu tchána.
Jinak budu šít, vařit, uklízet (stodolu), číst a dívat se na filmy. A mazlit se s kocourkem
Odpovědět