8.11.2024 17:28:37 TaJ
Re: Podniknete v rámci sv. Martina nějaké akce?
My sv. Martina nijak nedržíme, když byl syn menší, tak jsme chodívali i s babičkou a dědou kouknout na lampionový průvod a ohňostroj, co pořádala Praha 6, ale jinak nic. Husu jsme kdysi dělali, ale nijak extra nás nenadchla, když už, tak máme radši kachnu, ale jinak žádné zvláštní jídlo na tenhle svátek neděláme.
O víkendu ani vlastně nevím, syn asi zítra někam pojede s kamarádem fotit, my jsme s manželem chtěli něco v Ikea a jinak budeme zbytek víkendu asi odpočívat. Nějaký ten úklid a prádlo jsem pořešila dneska, ráno jsem si i přispala, byla jsem nejdřív vzhůru se synem ráno v 5, než šel do školy a pak jsem si ještě pospala do půl desáté. Normálně tak dlouho nespím, ale včera bylo v práci hrozně moc lidí a přišlo hodně zboží, tak jsme se s kolegyní prakticky nezastavily až do večera.
A doufám, že se nám podaří nějak vyřešit problém se synovým novým notebookem. Už několik dní se snažíme nainstalovat hru, která má pro něj zcela zásadní význam a na starém notebooku fungovala, ale tady prostě ne, i když podle všeho notebook splňuje veškeré nároky na tu hru. Už jsme za posledních pár dní zkusili kde co, ale zatím nic.
Odpovědět