Re: Co děláte o víkendu?
Teď jsem odpadla a pustila internet. Dnes už určitě nic dělat nebudu.
Měla jsem ale půlden dovolené, za který jsem stihla navštívit tchýni v Domově důchodců, koupit si mikinu a udělat víkendový nákup, vysázet asi 60 česneků, zlikvidovat muškáty, ze kterých jsem udělala cca 50 řízků, upéct mrkvovou buchtu na zítřejší akci.
Ta buchta se mi vzhledově nelíbila, i když chuťově je výborná, tak jsem na to ještě dala marmeládu a čokoládovou polevu, vylouskala velkou mísu ořechů atd.
O víkendu mám tři na sebe navazující akce, takže doma budu jen pár hodin. Zítra si musím dát budík na šestou a upéct něco synovi na jejich stužkovák. V osm vyrazím na místní akci a beru s sebou tu mrkvovou buchtu s čokoládou. Tak budu do jedné a ve dvě odjíždím na hory.
Na horách budu s kupou lidí do nedělního rána. Hned po snídani pojedu asi 30 km do Nové Paky, kde se mám sejít s pár kamarádkama ze střední. Jedna tam bydlí tak nás protáhne městem a mimo něj. Počítám tak s 15 km a domů se vrátím až navečer.
Pak musím udělat nějaké věci do práce, které budu hned v sedm ráno prezentovat šéfovi.
Bude to hezký víkend, na všechno se moc těším
Odpovědět