Re: Předvánoční přešlapy...
senedro, to bude příliš vysoko nastavenou laťkou
ta moje je tak nízko, že moje přešlapy vlastně nejsou ani přešlapy jako spíš běžný standard
pravidelně za sebou nechávám nedodělky, protože jsem se v průběhu činnosti ztratila a začala dělat něco jiného... rodina je na to zvyklá
jakmile začnu dělat víc věcí naráz, určitě zapomenu co kde jsem rozdělala... taková ta klasika "nahážu pračku, zapnu myčku, strčím maso do trouby a jdu balit dárky" - je víc než jisté, že prádlo nepověsím, myčku nevyklidím a když nebude maso vonět dost intenzivně, tak ho dost možná spálím... protože balení dárků, co mělo být na 30 minut, najednou trvá dvě hodiny, pak je třeba přerovnat tašku s balicími potřebami, taky jsem sundala krabici s ozdobami, abych si našla nějaký zvoneček, ozdoby jsem roztahala po celé ložnici a přistihnu se, jak stojím v pokoji, kolem krku girlandu, na kterou jsem náhodou narazila, a snažím se převěsit záclonu, která je špatně pověšená, protože přece nepověsím girlandu na křivou záclonu, že...
no a až půjde manžel spát, bude zase chudák vzdychat, protože "NĚKDO neposbírala ty ozdoby z postele"
(naštěstí jak říkám, je zvyklý, ozdoby posbírá a uklidí krabici
)
Odpovědět