Re: Co děláte o víkendu?
Měla jsem ještě tento týden dovolenou. Včera jsem byla na krásné dlouhé procházce a pak jsem likvidovala skripta a práce z VŠ, a stovky knížek, co jsme stáhli se synem z půdy. Opakovaně jsem je nabízela přes Trh knih, německých aktikvariátech apod., nikdo o ně jaké nemá zájem. Knížky z období cca 1935 - 1980. Třeba Babička z roku 1948 nebo Ćtení o svatých z roku 1946. To čtení má víc jak 1000 stran.
Nechala jsem si jen dvě víc jak sto let staré, německy psané kuchařky. Jedna Vídeňská a jedna Měšťanská. A jednu českou Pomologii z roku 1947 o starých odrůdách. To čtení o svatých jsem si dala stranou pro příbuzné.
Dnes jsme byli něco řešit v krajském městě, až na cestě zpět mi došlo, že jsou výprodeje. Bývala bych zašla do nějakého obchoďáku, potřebuju nový zimní kabát.
Syn odjel na ples, přespí u našich a vrátí se až zítra odpoledne. Manžel je na počítači a já mám v plánu dát do pořádku nějaké papíry.
Zítra na pohodu uvařím na několik dalších dní, uklidím a pokud bude hezky, vyrazím na procháku.
Odpovědět