Re: Automobilové kiksy
půlko, to je pěkný

fakt filmový

táta zase dodnes vzpomíná, jak jeli na zahraniční zájezd a na hranici zjistil, že nemá pas - byl měnit peníze a nechal ho v bance... a protože to byl zájezd od pošty (mámin zaměstnavatel), volali na poštu v tom městě, kde je banka, aby tam někdo doběhl, pas vyzvedl a dovezl na hranice... celý autobus čekal, až tatínkovi dovezou pas

nejlepší na tom bylo, že jak jezdili ti lidé často společně na podobné zájezdy, tak se víceméně znali a táta už pak nikdy nemohl ani pípnout, když se někde po rozchodu na někoho čekalo, protože nedorazil včas

a zase zpátky k autu - u tchýně je taková divná křižovatka, kde je hlavní silnice kolem rybníka a další tři cesty vedlejší, z té jedné vedlejší jsem přijížděla, večer, všude tma, takže auto by bylo vidět zdaleka, a najížděla jsem hned zase na další vedlejší - ve skutečnosti se ani kolo nedotkne té hlavní silnice - no a já se jen rozhlédla a nezastavila, ačkoliv je tam stopka... a samozřejmě hned za rohem seděli v autě policajti, takže mě zastavili a hned že teda ta projetá stopka - já byla naštvaná sama na sebe (normálně takové věci dodržuju, navíc krátce předtím říkala švagrová, že ji na tom místě zkasírovali za totéž)... policajt k nám přijde a prý "no ta stopka je problém, ale mnohem horší je, že máte propadlou technickou"

vůbec jsem o tom nevěděla, nějak jsem to úplně vypustila... takže pokuta a pak ještě horečka, že s tou propadlou technickou musím jet ještě domů a pak do servisu

Odpovědět